U mjestu Donji Orlovci održana je predizborna tribina DNS-a, na kojoj je predstavljena kandidatska lista DNS-a kao i kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković.

On je, okupljenim mještanima ove prijedorske Mjesne zajednice rekao da DNS, od kad je na vlasti jednako ulaže i razvija kako grad tako i sela. „Nismo, naravno zaboravili ni ovaj dio Prijedora. Radeći strategije razvoja našeg grada detaljno se obratila pažnja i na ruralna područja. DNS čuje i sazna vaše potrebe a onda ih nastojimo realizovati. Ostalo je da se riješi pitanje asfaltiranja dijela puta na ovoj lokaciji i to će biti riješeno“ obećao je večaras Đaković mještanima Donjih Orlovaca, podsjećajući da se ne treba osvrtati na izjave stranaka poput SDS-a koje optužuju gradsku vlast da nije riješeno pitanje legalizacije zemljišta te da će i u dogledno vrijeme to biti riješeno kada bude ispoštovana i zadovoljena pravna regulativa.

Nosilac liste DNS-a u Prijedoru Duško Ivić je pozvao mještane Donjih Orlovaca da glasaju za DNS jer je to jedina partija koja gleda u budućnost i jedina koja može Prijedor i njegova sela povesti putem razvoja i napretka.

Na predizbornoj tribini su govorili i odbornički kandidati Marko Despotović, Slobodan Šormaz i Drenka Bašić.

prijedor24h