Svako od nas ima omiljenu pozu, ali verovatno niko ne zna da čak i omiljena poza u seksu može dosta reći o vašoj ličnosti. Ovo je pogotovo važno ženama koje, na osnovu omiljene poze svog ljubavnika, mogu saznati što šta vrednog što se krije u njemu.

Misionarka
Ovo je vrlo verovatno prva seks poza koju je ikada isprobao. Misionarska poza je ona klasična, ali ako nju najviše voli i danas, pošto je isprobao i druge, on je pomalo dosadan i još nije otkrio ili uopšte nema avanturističku stranu. Ali, možda je on samo vrlo stidljiv, a svakako je i romantičan pa ceni intimnost i nežnost.

Dogi stajl

Prema brojnim istraživanjima, dogi je omiljena poza većini muškaraca, ali šta to tačno govori o njima? Takvi muškarci, za razliku od prethodnog tipa, nemaju problem s pokazivanjem svoje životinjske, agresivnije strane. Oni mogu biti romantični, ali nipošto ne očekujte da će on biti takav frajer 24/7, jer on jednostavno nije taj tip. Ali, s njim će vam biti i te kako zabavno.

Kaubojka

Muškarac, koji voli pozu u kojoj je žena gore stavlja ženino zadovoljstvo na prvo mesto. On nema problem s tim da žena preuzme kontrolu i radi šta želi, jer ga uzbuđuje to kada vidi da ona uživa. Izvan spavaće sobe, to često znači da imate posla s prilično nesebičnim muškarcem koji ima dovoljno samopouzdanja pa mu nije važno da pokazuje dominaciju.

Postrance (kašika)

Seks i maženje na boku, kod muškarca otkrivaju to da on ceni intimnost. On je strastven i nežan u isto vreme, kao što je i oprezan da vas ne povredi. On je definitivno pun ljubavi i brige pa nema problem s maženjem i spavanjem pored vas nakon seksa.

Stajaća poza

Vaš muškarac je nevaljao, spontan i avanturistički raspoložen. Takođe, za razliku od gore navedenih tipova, ovaj je frajer prilično sklon riskiranju, što može biti odlično u krevetu, ali loše na nekim ostalim područjima, kao što je npr. planiranje budućnosti i slično. Ovaj tip je idealan je za seks avanture.

Dnevno