Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je na predizbornom skupu u prijedorskom naselju Gornji Garevci da će ova stranka, ukoliko dobije povjerenje građana, nastaviti sa infrastrukturnim projektima u ovom naselju kako bi ono postalo jedno od najljepših u Prijedoru.
Đaković kaže da je gradska administracija u ovom velikom naselju uredila dva asfaltna puta, uličnu rasvjetu i igralište.

“Ovdje se već prijatnije živi, mada se na projektima vodosnabdijevanja, odvoda otpadnih voda i dijela ulične rasvjete i dalje radi”, rekao je Đaković,ističući da je u jednom obraćanju nemoguće nabrojati sve realizovane projekte u proteklim godinama, koliko je DNS na vlasti u Prijedoru i obećao da će DNS nastaviti graditi Prijedor i sva sela oko njega.

Nosilac odborničke liste DNS-a za Skupštinu grada Duško Ivić poručio je da će, ukoliko bude izabran za odbornika, insistirati na kontinuitetu politike DNS-a kakva je ona bila i proteklih 12 godina.

“To je politika mira, zajedničke koegzistencije i stalnog napretka grada Prijedora u smislu infrastrukture i razvoja kulturnih institucija, te realizacije razvojnih programa koji će biti u funkciji povećanog zapošljavanja”, istakao je Ivić, dodajući da je DNS taj koji je Prijedor i njegovu okolinu punih 12 godina vodio ka razvoju i ta će taj trend biti nastavljen i u narednom periodu.

„Blok budućnosti je blok koji predvodi DNS i zato drugog oktobra, na lokalnim izorima svojim glasom za DNS ulažete u svoju budućnost koja je sigurna za sve mještane ovoga i ostalih naselja grada Prijedora“ poručio je večeras Ivić.

Na tribini su se prisutnim mještanima, članovima i simpatizerima DNS-a obratili i kandidati za odbornike DNS-a u Skupštini grada Ranko Jakovljević, Želimir Kos i Marko Despotović.

prijedor24h