Evo šta ljudima ide na živce za vreme seksa ili neposredno nakon “akcije”.

Seks je generalno super, jedna od zabavnijih stvari u životu, ali ponekad može biti i čudan… Sigurno se i vama bar jednom desilo da osoba koju volite najviše na svetu i s kojom ste upravo usred seksa uradi nešto zbog čega biste “iskočili iz kože”.

Pa iako svi najčešće pređemo preko toga zarad višeg cilja, nije loše znati da se i drugima dešavaju takve stvari. Evo šta su na tu temu imali da kažu korisnici Reddita. Muškarci i žene otkrivaju šta im ide na živce (a osoba sa kojom su u vezi uporno to nastavlja da radi):

On nosi japanke. “Odmah posle seksa iskoči iz kreveta i obuje japanke jer mrzi da ide bos. I onda se šetka okolo go u je***** japankama i svaki korak prati onaj zvuk šljapkanja japanki”, napisala je jedna devojka.

Ona diskriminiše pse. “Mog psa izbaci napolje, ali njena mačka ostaje sa nama u spavaćoj sobi”, žali se jedan muškarac.

Ona seks poredi sa vežbanjem. “Kada me je devojka manuelno zadovoljavala prvi put, bilo mi je potrebno neko vreme da doživim orgazam, a ona je u jednom trenutku rekla nešto kao ‘pa, bar ne moram da radim vežbe za ruke danas'”, podelio je svoju muku sa svetom jedan mladić.

Odmah posle seksa se zaleti na telefon. “On posle seksa momentalno počinje da telefonira, šalje poruke ili surfuje, svaki put. Čim je seks završen, ‘prelazi’ na telefon. Svaki put.”

Opsesivno proverava da li su vrata zaključana, a zavese potpuno navučene. “Pre seksa isproverava čitavu kuću, dva puta pogleda da li su ulazna vrata zaključana, a roletne spuštene. Ok, ne želimo da neko bane ili nešto slično, ali ta opsednutost ume da mi pokvari raspoloženje”, kaže jedna devojka.

Pokušava da se “izvuče”, tako da ne moramo da se mazimo posle. “On odmah posle seksa ustaje, tušira se i odlazi da radi nešto drugo. A ja volim da se mazim posle još malo barem.”

Viče dok doživljava orgazam. “Moj muž urla ‘slobodaaaa!’ u stilu Mela Gibsona u ‘Hrabrom srcu’ svaki put kad doživljava orgazam. U početku, to mi je toliko smetalo da bi se moje uzbuđenje ugasilo bukvalno u trenutku. Toliko sam bila besna zbog toga, da sad to radi samo ako sam ja prethodno već doživela orgazam. I to je baš lepo od njega, moram priznati.”

Ne prestaje da priča. “Na glas razmatra prednosti i mane svakog poteza u seksu. Kao ‘hm, ne znam da li bi bilo ok da ja budem odozgo, a ti da ležiš, večerao sam ribu, ako se budemo ljubili možda će ti smetati miris. Kao da je neophodno da ja to znam, umesto da prosto seks imamo otpozadi, ako već misli da bi to moglo da mi smeta”, kaže jedna devojka.

Ne progovara uopšte. “Ne izusti ni jednu reč tokom seksa. Ništa. Ni uzdah ni mrmljanje, ništa. Čak ni kad doživljava orgazam. I to me užasno nervira, osećam se kao da mi uskraćuje deo uživanja time”, priznaje jedna žena.

Skine pantalone i gaće pre košulje. “Moj dečko uvek košulju skine na kraju. Što znači da se neko vreme šetka okolo u stilu Paje Patka, golog du****, ali u košulji. Prizor je potpuno idiotski i glupo je, u najmanju ruku”.

Ne želi da mi pruži oralni seks. “Zajedno smo već šest godina, on uživa u oralnom seksu, i to je jedini način da postigne erekciju da bismo uopšte mogli da imamo seks, ali se uvek izvlači kad dođe red da on meni pruži oralni seks. I tako… Meni bi čak bilo dovoljno samo malo, ne moram ni da doživim orgazam, samo da ponekad malo zagrejemo stvari, ali ne. Nikad”, kaže jedna devojka.

Traži dozvolu za sve. “Da li želiš… Mogu li… Aman, čoveče, prosto URADI to što misliš da treba. Ne pitaj, samo uradi to!”

Ne skida čarape. “Skine sve osim čarapa. Ok, možda su čarape poslednje o čemu razmišlja kad se stvari zagreju, ali ipak… Užasno glupo izgleda – odrastao čovek, potpuno go, u čarapama. Nije baš seksi, zar ne?”

Igra se kondomom. “Posle seksa, moj partner ima potrebu da proveri da kondom nije slučajno pukao. I onda taj iskorišćeni kondom veže u čvor, i počne da ga uvrće i pravi balončiće. A onda ga najčešće samo spusti pored kreveta i nikad se ne seti da ga baci u đubre.”

Pokušava da uživa u seksu dok ja spavam. “Spavam vrlo, vrlo čvrsto, a moj partner prilično često pokušava da me ‘zaskoči’ dok spavam. Osećam se kao da mu je važno samo moje telo, ali ne i moj um, čak ni toliko da želi da budem barem budna dok imamo seks.”

Dnevno