Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković izjavio je večeras na predizbornom skupu u Bistrici kod Prijedora da je to jedno od lijepih prijedorskih sela ispod Kozare gdje je gradska vlast dosta uradila na uređenju infrastrukture i zato DNS tu očekuje dobre rezultate.
“Uređen je društveni dom, otvorena škola, asfaltirano je puno lokalnih puteva i postavljena ulična rasvjeta, napravljen je rezervoar za vodu tako da je Bistrica prijateljski raspoložena prema DNS-u i mi ovdje očekujemo veoma dobre rezultate”, rekao je Đaković.

On je dodao da je Bistrica tipičan primjer da DNS radi zajedno sa svojim
narodom, a narod to prepoznaje i podržava glasovima.

“Mi smo jedno i zato je DNS stranka koja će i ubuduće biti na čelu grada Prijedora sa nastojanjem da svim građanima učini bolju i prosperitetniju budućnost”, rekao je Đaković.

Kandidat DNS-a za odbornika u Skupštini grada Prijedora Goran Vučkovac rekao je da će se ukoliko bude izabran za odbornika zalagati za jačanje omladinske politike, privlačenje investitora u ovo naselje i uopšte jačanje ekonomije.

“Prvenstveni cilj će mi biti zalaganje za ostanak mladih na selu i povećanje nataliteta”, rekao je Vučkovac.

NJegova koleginica sa liste Daliborka Zrnić je istakla da će se zalagati za veća prava žena, mogućnost školovanja, zapošljavanja, ali i za njihov ostanak na selu uz poboljšanje kvaliteta života kroz mogućnost pokretanja vlastitog biznisa.

Na predizbornom skupu u Bistrici, kojoj je prisustvovao i predsjednik DNS-a Marko Pavić, govorili su i kandidati DNS-a za odbornike u Skupštini grada Duško Miletić i Sanja Munjiza.

SRNA