Predigra ne služi samo tome da vas dovede u pravo raspoloženje za seks, već ponekada može biti bolja i od samog seksa.

1. Ponovite najdraže uspomene

Ako želite da povratite strast sa početka veze, jedna od stvari koje možete da uradite jeste da ponovo oživite neke od starih uspomena. I sve to može dapočne pre samog seksa. Primera radi, možete da posetite neko od mesta na koja ste izlazili na početku veze ili da obučete stvari koje ste nosili dok su stvari među vama bile baš baš vrele. Za veliku završnicu, kasnije tokom večeri, kada se nađete u krevetu izvedite neki od poteza koji vas je ranije neverovatno palio.

2. Započnite stvari van spavaće sobe

Ako želite da učinite stvari spontanijim, pokušajte da krenete sa predigrom u kuhinji, kolima ili na bilo kom drugom mestu gde nikada niste bili nevaljali. Nakon predigre, možete da odmah pređete na seks ili odvedete partnera u spavaću sobu. Neočekivane stvari koje priredite partneru učniće da stvari i dalje ostanu uzbudljive.

3. Gledajte pornografiju zajedno

Ako oboje volite porniće, ili vas barem zanimaju, probajte da odgledate neki film ili scenu zajedno. Iskoristite ovu priliku i da partneru kažete šta vam se svidelo, šta biste probali a šta ne. Na ovaj način otvorićete sebe idejama koje vam inače ne bi pale na pamet.

4. Eksperimentišite sa temperaturom

Toplo i hladno mogu da dodaju potpuno nove senzacije povrh onih koje već osećate tokom predigre i seksa. Jedan od načina da se malo začinite stvari jeste da stavite kocku leda u usta i krenete da se igrate sa partnerovim erogenim zonama. Možete i da lagano kapljete vosku na vaša tela ili koristite gel za zagrevanje. Bilo koja od ovih taktika, ili njihovo kombinovanje, stvoriće atmosferu koju dugo nećete zaboraviti.

S obzirom na to da svako ima drugačije stvari koje ga pale, najbolje je da eksperimentišete i na taj način otkrijete šta vas uzbuđuje i nikako se nemojte plašiti da partneru kažete kada radi nešto u čemu neizmerno uživate ili kada je potpuno promašio metu.

24sata