Ć korpije, predstoji vam mesec pun ljubavi i lepih trenutaka, dok vam drage Ribe donosi neke manje probleme u vezi!

Nekima stiĆŸe nalet pozitivne energije, neki će se naći pred ĆŸivotnim izazovima a pripadnike pojedinih znakova čeka ljubav svog ĆŸivota.

Ovan

Oktobar će za Ovnove biti veoma dobar, posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Ono ĆĄto će učiniti da se i sami bolje osećate i da sve krene na bolje, jesu poboljĆĄanja u komunikaciji. Zbog toga bi trebalo da se posvetite partneru, te nekim nesuglasicama koje među vama vladaju, jer ćete ih brzo i uspeĆĄno reĆĄiti. Oni koji su u vezi ĆŸeleće da učine neke promene, ĆĄto će se verovatno odraziti na neke veće odluke, poput toga da ĆŸivite zajedno ili da proĆĄirite porodicu. No, neće lepo biti samo zauzetim, već će i slobodni uĆŸivati tokom ovog meseca. Dovoljno dugo ste bili bez partnera, pa bi trebalo to da se izmeni, jer dolaze dani kada ćete imati dosta mogućnosti da upoznate nekog novog, interesantnog i kvalitetnog za ozbiljniju vezu. Vodite računa o tome da neko ko vam se svidi ne postane vaĆĄa opsesija, jer to moĆŸe ućiniti da vaĆĄi planovi o savrĆĄenoj vezi propadnu.

Bik

Bikovi, oktobar vam donosi neke manje probleme kada je emotivni ĆŸivot u pitanju. Potrebno je da uvek razmislite ĆĄta da uradite i kaĆŸete, kako biste uspeli da odrĆŸite ravnoteĆŸu sa partnerom i kako ne biste naiĆĄli na neke veće rasprave. Skoro sve ono ĆĄto će se deĆĄavati uspeće da vas nervira i sve ĆĄto se kaĆŸe shvataćete veoma lično, ĆĄto će i dovoditi do rasprava sa partnerom. Trudite se da u komunikaciji sa partnerom budete smireni i strpljivi, te ćete tako odrĆŸavati balans među vama. Dok zauzeti Bikovi imaju nekih problema, slobodni kao da su se zavetovali na usamljenost i samoću. Ne prepuĆĄtate se lako, drĆŸite osećanja podaleko kako se ne bi desilo da se zaljubite. Međutim, prijaće vam druĆŸenje i flert tokom ovog meseca, ĆĄto moĆŸe dovesti i do neke nove ljubavne veze.

Blizanci

Blizancima oktobar ne donosi mnogo toga novog kada je ljubav u pitanju. UĆŸivate uz partnera, u paĆŸnji i neĆŸnosti koju vam pruĆŸa, ali ipak postoje neke stvari koje znaju da vas izbace iz koloseka. to je zato ĆĄto nemate jasno definisane načine ponaĆĄanja, jedno drugome nekad ne poĆĄtujete privatni prostor, slobodno vreme i vreme za sebe, ali kada budete jasno rekli ĆĄta kome smeta onda ćete dobiti i vezu iz snova. Kako je sve u suĆĄtini dobro kod zauzetih, tako je i kod slobodnih Blizanaca. UĆŸivaju u druĆŸenju, flertu, ali oktobar donosi i dosta veće seksualne apetite, pa će s obzirom na to ovo biti jedan veoma lep i zanimljiv mesec.

Rak

Zanimljiv mesec za skoro sve pripadnike ovog horoskopskog znaka. Osećate nalet neke pozitivne, mladalačke energije, ĆĄto će u velikoj meri uticati na vaĆĄ ljubavni ĆŸivot i odluke koje u vezi sa njim donosite. Ukoliko imate nekog sa kim se povremeno viđate ili osobu sa kojom ne ĆŸelite baĆĄ ozbiljnu vezu, trebalo bi da se zapitate da li i ta osoba ĆŸeli isto, kako se ne bi desilo da povredite nečija osećanja. Međutim, pozitivna energija koja vlada kod vas utiče na povećanje seksualnih apetita, pa se u odnosu na to i ponaĆĄate kako vam odgovara i prija. Ni kod slobodnih Rakova nije niĆĄta drugačije, prijaju vam druĆŸenja, otvoreni flert, bez većih osećanja. Ovo je period koji je pogodan za sve one koji su u duĆŸim vezama, jer ćete se joĆĄ viĆĄe zbliĆŸiti sa partnerom.

Lav

Lavovima predstoji mesec koji donosi manje probleme u komunikaciji sa partnerima. Nećete biti baĆĄ raspoloĆŸeni da razumete svaki postupak svog partnera, ĆĄto će uticati na stvaranje nekih rasprava i nesuglasica među vama. Potrebno je da imate malo strpljenja, razumevanja, kako bi se strasti smirile i kako se ne bi stvarali problemi ni iz čega. Ne morate uvek traĆŸiti miĆĄljenje drugih i njihove savegte, nekada je dovoljno da posluĆĄate ono ĆĄto vam poručuje intuicija, te ćete napraviti pravi korak. To svakako vaĆŸi i za slobodne Lavove, ako vam unutraĆĄnji osećaj kaĆŸe da je vreme za neke promene i nove korake, onda slobodno to i učinite.

Devica

Zauzete Device će naići na određene probleme okom oktobra, kada su emocije u pitanju. Ćœelećete i raditi samo ono ĆĄto vama odgovara, ĆĄto vas čini zadovoljnima, ĆĄto je potpuna greĆĄka. Morate nekada da posluĆĄate ĆĄta je ono ĆĄto vaĆĄ partner priĆŸeljkuje, te da budete i spremni za kompromise, kako bi vaĆĄa veza dobro funkcionisala. Dosta će na vaĆĄ ljubavni ĆŸivot uticati i finasijsko stanje, odnosno to da njime niste zadovoljni, pa ćete to osećanje prenostii na sve sfere svog ĆŸivota. Potrebno je da se čeơće nalazite u krugu bliskih osoba, porodice, prijatelja, kako biste se osećali bolje.

Vaga

Oktobar će za mnoge zauzete Vage biti odlučujući. Imaćete snage i volje da partneru kaĆŸete sve ono ĆĄto vas muči i sve ono ĆĄto vam zaista smeta, te da o tome razgovarate civilizovano i konstruktivno. BaĆĄ zbog toga, bićete spremni da sa partnerom vodite jedan ozbiljan razgovor o budućnosti vaĆĄe veze. Imaćete potrebu da reĆĄite sve nesuglasice do kraja. Sve ovo će pratiti i one koji su slobodni, te ćete ĆŸeleti da vodite samo otvorene i jasne razgovore. Sve u svemu, oktobar je za vas dinamičan, ĆĄto će se odraziti na unapređenje seksualnog ĆŸivota. Slobodne Vage će to verovatno i ostati, sve dok ne upoznaju osobu koja im u potpunosti odgovara.

Ć korpija

Ć korpije, predstoji vam mesec pun ljubavi i lepih trenutaka. One Ć korpije koje su u vezi imaće ĆŸelju da se joĆĄ viĆĄe pribliĆŸe sa svojim partnerom, ĆĄto ćete i činiti, pa bi ovaj period bio najbolji da sa partnerom odete na neko kraće, romantično putovanje. Niste poslednjih meseci imali dovoljno vremena da se posvetite svojoj vezi, ali sada nije kasno, pa će sav trud koji uloĆŸite da vam se dosta isplati. Oktobar je sigurno mesec zabave i lepog raspoloĆŸenja, ĆĄto će se odraziti povoljno i na vaĆĄ seksualni ĆŸivot. Kada su slobodne Ć korpije u pitanju, savet im je da se malo opuste, jer ne mora uvek sve da bude savrĆĄeno, pa ni sam partner. MoĆŸda imate priliku da započnete kvalitetnu vezu sa osobom koja nije u potpunosti po vaĆĄim kriterijuma, ali baĆĄ zbog toga ne vidite ostale mogućnosti koje idu njoj u prilog.

Strelac

Dosta strasti obeleĆŸiće oktobar kada su Strelčevi u pitanju. Skoro sve ćete podrediti svojim zadovoljstvima, zbog čega će vaĆĄ seksualni ĆŸivot zaista profitirati, a vaĆĄ partner će biti izuzetno zadovoljan. Biće vam bitno da vezu osveĆŸite nekim zanimljivim deĆĄavanjima u krevetu, pa će vas to dodatno zbliĆŸiti sa partnerom. Za one u braku, takođe lepe vesti, postoji velika mogućnost da ćete proĆĄiriti porodicu, te da je beba na putu. Ovakvo ljubavno raspoloĆŸenje vladaće i kod slobodnih pripadnika ovog horoskopskog znaka, tako da ni za vas oktobar neće biti nikako dosadan.

Jarac

Kada su Jarčevi u pitanju, oktobar je jedan miran mesec u kojem ćete imati potrebu i ĆŸelju da se najčeơće nalazite u krugu porodice, prijatelja i partnera, naravno. Dosta vremena ćete provoditi uz decu i partnera, ukoliko ste u braku, ĆĄto će dodatno učvrstiti vaĆĄe odnose. Za one koji su u vez vreme je da se desi jedan ozbiljan razgovor o budućnosti, te da se odlučite koji su vaĆĄi naredni, zajednički koraci, jer već ste počeli da osećate veću dozu monotonije. Slobodni Jarčevi će imati priliku da na nekom kraćem putovanju koje je poslovno upoznaju zanimljivu osobu, sa kojom je moguće ostvariti i “dublji” odnos, te otpočeti ozbiljniju vezu.

Vodolija

Bićete dosta popustljivi prema svom partneru u toku oktobra, ĆĄto moĆŸe nekada učiniti da ne reagujete onako kako biste zaista reagovali, jer ćete se povremeno sloĆŸiti sa njegovim stavovima iako vam ne odgovaraju. Međutim, iako odstupate od nekih načela i onoga ĆĄto vas karakteriĆĄe, ovo će uneti jednu dobru dozu uzbudljivosti i dinamičnosti u vaĆĄu vezu. Slobodne Vodolije će biti jako raspoloĆŸÄ‡ene za ljubav, strastvene odnose, pa vam neće biti problem da se upustite u kratkotrajne avanture.

Ribe

Oktobar za Ribe donosi neke manje probleme u vezi. Često će dolaziti do rasprava i nesuglasica, jer niste spremni da do kraja razumete i sasluĆĄate jedno drugo. Smirite strasti, strpljivo razmislite i pokuĆĄajte da uvidite gde greĆĄite i gde je “kamen spoticanja” koji vas ometa u normalnom funkcionisanju. Bitno je da se ponaĆĄate i radite kao tim, a ne odvojeno, jer veza jeste takva da budete kao jedno da biste uspeli. Slobodne Ribe će moĆŸda tokom oktobra pomeniti svoj status, ĆĄto će im jako prijati, jer je postojao duĆŸi peirod usamljenosti.