Predstavljanjem kandidata za odbornike u Skupštini grada i kandidata za gradonačelnika Prijedora, sinoć je održana predizborna tribina Demokratskog narodnog saveza u mjestu Gradina, kod Prijedora.

Tribini je prisustvovao predsjednik DNS-a Marko Pavić koji je rekao da, zahavljujući povjerenju koje su građani Prijedora i njegove okoline dali DNS-u, ova stranka je preuzela odgovornost za razvoj grada. „Tako je Prijedor, koji je bio crna tačka na karti Evrope postao mjesto sa povoljnim poslovnim okružnjem, mjesto koje ima suficit u budžetu, mjesto koje redovno izmiruje sve svoje obaveze prema svim kategorijama građana“ rekao je Pavić, dodajući da  pobjedom, na lokalnim izborima DNS ide dalje.

DNS ide opet razvoju i napretku, napomenuo je Pavić, jer zna kako se to radi. Iz tog razloga je pozvao građane da 2.oktobra svoje povjerenje ukažu DNS-u. „Pogledajte samo nekoliko opština u našem okruženju poput Gradiške, Prnjavora, Dubice, Krupe na Uni, sve su to lokalne zajednice koji imaju problema i svojim građanima duguju na neki način. Mi tako ne radimo“ poručio je večaras lider DNS-a iz Gradine navodeći da je Prijedor grad čistog obraza i čistih računa.

I sa ovoga mjesta je ponovio da će DNS preduzeti sve da se referendum u Srpskoj održi i da je ovo prilika da građani kažu šta misle o Danu Republike. „Deveti januar je naša svetinja i nastavićemo ga slaviti“ rekao je okupljenim građanima, članovima i simpatizerima DNS-a u Gradini kod Prijedora, predsjednik DNS-a.

Na predizbornoj tribini je govorio i kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković istakavši da je za proteklih nekoliko godina u gradu i njegovoj okolini urađeno jako mnogo i da DNS nastavlja realizovati brojne projekte u raznim oblastima. „To možemo uraditi samo zajedno, vaš glas i vaše povjerenje kadrovima DNS-u su naša obaveza i velika odgovornost“ rekao je Đaković.

Prisutnima se obratio i nosilac liste odbornika za lokalnu Skupštinu Duško Ivić te kandidati Mladen Pušac, Radovan Romanić, Dragana Kvočka i Žana Panić.

Tribini u Gradini su prisustvovali Lejla Rešić, član Glavnog odbora DNS-a i Dragutin Rodić, generalni sekretar DNS-a.

prijedor24h