Nosilac liste kandidata DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Duško Ivić izjavio je danas da deset političkih partija podržava kandidata DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenka Đakovića.
“Na tribinama to često kažem da naš kandidat za gradonačelnika ima podršku deset političkih partija iz Prijedora, nevladinih udruženja i organizacija raznih i, između ostalog, jedan dio podrške stranaka iz Saveza za promjene, samo oni to neće javno reći zbog koalicionog sporazuma, ali će nas podržati na sam dan izbora na mjestima glasanja”, rekao je Ivić na konferenciji za novinare u Prijedoru.

On je naglasio da DNS ima kvalitetnu listu kandidata za odbornike iz gotovo svih sfera društvenog života, te da su građani to već prepoznali, te da će potvrditi i na sam dan izbora.

Kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora Milenko Đaković rekao je da je izuzetno zadovoljan dosadašnjim tribinama gdje DNS prenosi svoju realnu politiku i realne programe za razvoj grada, a posebno sela.

“DNS očekuje izuzetno dobre rezultate kako za odbornike, tako i za gradonačelnika. Očekujemo ubjedljivu pobjedu jer je DNS stranka koja je izrasla iz naroda, zajedno živi i radi sa svojim narodom i želi da nastavi kontinuitet u tom radu”, rekao je Đaković.

Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Olivera Brdar-Mirković ocijenila je da kampanja protiče veoma dobro i iznad svih očekivanja.

“Posebno mi je drago da u ovoj situaciji kada vidite da su u regionu zaoštrene stvari i da se puno toga ističe i što možda ne bi trebalo, što poziva na govor mržnje, DNS isključivo govori o programskim ciljevima, ekonomskom prosperitetu građana, zadovoljavanju društvenih, kulturnih i drugih potreba i to sigurno ide u prilog kampanji i rezultatima DNS-a na izborima za koje sam sigurna da će biti odlični”, navela je Mirkovićeva.

Kandidat DNS-a za Skupštinu grada Prijedora Dragana Kvočka izrazila je zadovoljstvo velikim prisustvom mladih na tribinama.

“Sve više mladih dolazi na naše tribine i drago nam je da su prepoznali politiku DNS-a. Nadamo se da ćemo se i dalje širiti i očekujemo do sada najbolje rezultate na predstojećim izborima”, dodala je Kvočka.

SRNA