Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić rekao je da DNS u Kozarskoj Dubici ima odgovorne ljude i dobre kadrove, koji nikada neće zloupotrijebiti ili blokirati rad opštine.
“Dobra koja imamo moramo iskoristiti na najbolji način da bi u naredne četiri godine Kozarska Dubica prešla iz srednje razvijene u razvijene opštine Republike Srpske”, rekao je Pavić novinarima u Kozarskoj Dubici gdje je večeras prisustvovao centralnoj tribini DNS-a.

On je istakao da je Opštinski odbor ove stranke sada jedan od najboljih opštinskih odbora, koji izuzetno dobro radi i sarađuje sa koalicionim partnerima.

“Zato sam došao ovdje da podržim i stranku, ali i kandidata za načelnika, jer smatram da će koalicija u Kozarskoj Dubici učvrstiti vlast i trajno je držati, jer je prošlo vrijeme eksperimenata”, rekao je Pavić.

On je ponovio da DNS u Kozarskoj Dubici nastavlja pobjednički hod, koji znači više od 100.000 glasača i 14 načelnika i gradonačelnika nakon lokalnih izbora.

Nosilac odborničke liste DNS-a u Kozarskoj Dubici Darko Banjac rekao je da su sa partnerima mnogo uradili u posljednjih godinu dana – više od 11 kilometara seoskog puta, ulice tranzitni put, nasipe, vodoodbrambene objekte, rekonstrukcije škola i vrtića.

Banjac je pozvao je sugrađane, članove i simpatizere te stranke da 25. septembra izađu na referendum o Danu Republike Srpske, ukoliko Ustavni sud ne promijeni svoju odluku.

Centarlnoj tribini DNS-a prisustvovali su brojni zvaničnici te partije, a glasačima se na predizbornom skupu obratio i kandidat za načelnika opštine Radenko Reljić. Odbornička lista DNS-a ima 32 kandidata.

SRNA