Trenuci usamljenosti su idealni za pravljenje grešaka, a ovih pet tipova muškaraca zaobilazite u širokom luku posle svežeg raskida.

1. Prijatelj ili poznanik vašeg bivšeg

Verujemo da bi to bila slatka osveta, ali to će samo pokazati koliko ste ogorčeni. Kao prvo, da li zaista želite da budete osoba koja uništava prijateljstva? Drugo, ako i postoji nešto između vas, bolje pričekajte i o svemu razmislite hladne glave.

2. Vaš prijatelj

Onaj, za kojeg je vaš bivši tvrdio da vam samo glumi prijatelja, dok se zapravo sve vreme trudio da vas osvoji, a vi to niste tako doživljavali. A ako ste počeli da ga gledate drugim očima, barem pričekajte da se stvari slegnu.

3. Onaj za kojeg znate da mu se sviđate

Nemojte da se igrate tuđim osećanjima samo kako biste sebi “nahranili” ego. Takvo forsiranje nikad ne završi dobro, niti će to da reši vaše probleme.

4. Kombinacija

Muškarce za kombinaciju bi trebalo da izbegavate, osim ako se od početka postavite kako je to samo neobavezna zabava… Problem je u tome što kod žena to gotovo uvek pređe u nešto više, dok u njegovoj glavi ostaje na usputnom druženju.

5. Bivši dečko

Onaj pre njega, koji je bio tako divan prema vama. Ali, postoji razlog zašto ste ga ostavili, pa se setite toga svaki put kad vam padne na pamet.

24sata