Seksepilna Adina Rivers je postala popularna na Jutjubu zahvaljujući svojim video sadržajima u kojima daje savete o boljem seksualnom životu, a ovog puta je otkrila svoje omiljene poze Kamasutre.

Neke od poza zahtevaju akrobatske veštine, ali i omogućavaju bolju stimulaciju i veću

povezanost između partnera.

MOST

Ova poza je varijacija kaubojke samo što muškarac stoji u položaju mosta, dok ga devojka opkoračuje u stojećem položaju. Most je super za stimulaciju klitorisa i duboku penetraciju.

NEODVOJIVI

Muškarac sedi, a devojka mu sedi u krilu okrenuta leđima. Ova poza je perfektna za stimulaciju G tačke i senzualne pokrete.

AKROBATIKA

Ova poza zahteva super formu i ne može svako da je izvede, pa predstavlja pravi izazov. U ovoj pozi muškarac stoji i drži devojku, koja se nalazi u vazduhu, okrenuta mu je leđima i opkoračuje ga nogama oko struka i rukama se pridržava za njegove ruke.

Omogućava neverovatnu stimulaciju i aktivicaju celokupnog tela.

TRON

Muškarac leži na podu, a njegov položaj tela zajedno s nogama formira slovo G. Za to vreme devojka sedi na muškarcu i rukama se podupire o njegove noge. Ova poza je savršena za stimulaciju i senzualnu fleksibilnost.

STOLICA ZA ODMARANJE

Muškarac čuči na kolenima, a devojka se nalazi u ležećem položaju (leđa i ruke su joj na podu) sa izdignutim nogama. Ukoliko želite da joj stimulišete G tačku i istovremeno senzualno i snažno obuhvatite, ova poza je savršena za vas.

SAT

Ova poza je donekle varijacija prethodne poze, s tim što su devojci razmaknute noge poput kazaljki na satu. Poza je idealna za senzualnu relaksaciju i duboku stimulaciju

U KRILU

Ova poza omogućava duboku povezanost partnera i pravi užitak. Sedite u turskom sedu, devojka vam sedi u krilu i obuhvata vas nogama oko struka, a onda se osloni pozadi na ruke i možete da uživate u pogledu na njene grudi.

U videu ispod su detaljno objašnjenje seksi poze koje smo izdvojili:

Dnevno