U Donjim Orlovcima, uz učešće četiri ekipe, održan je 19. Memorijalni fudbalski turnir posvećen jedanaestorici fudbalera ovog kluba poginulim u minulom ratu. Turnirom je obilježeno 40 godina od prve utakmice „Kozare“,  a druženje je učvrstilo dobru saradnju klubova „Mrakovica“ iz Kozaruše, FK „Rasavci“, FK „Sloga“ Rakelići  i domaćina.

U polufinalnim susretima „Mrakovica“ je bila bolja od „Sloge“,a „Kozara“ je pobjedila tim „Rasavaca“. Zanimljivo finale „Kozare“ i  „Mrakovice“ završeno je bez pobjednika. Prilikom izvođenja jedanaesteraca više sreće imala je ekipa „Mrakovice“ iz Kozaruše koja se domaćinima revanširala za finalni poraz na nedavnom turniru u Kozaruši. Fudbalski klub „Sloga“ iz Rakelića slovio je za favorita turnira. Na „Saničanskim danima“ su se umorili pa je „Mrakovica“ bila bolja.

Veliki broj ljubitelja fudbala pratio je ovaj turnir. Medijski pokrovitelj manifestacije  bio je IPC „Kozarski vjesnik“. Fudbaleri i vođstvo klubova: „Sloga“, „Mrakovica“ i „Rasavci“ potvrdili su svoj dolazak na jubilarni 20. turnir naredne godine.

rtvprijedor