Za većinu osetljivih tela već znate, ali pravo uživanje nastaje kad počnete da mazite delove tela za koje niste ni sanjali da mogu probuditi takvu strast

Svi žele da osete uživanje tokom seksa, ali ponekad rutina preuzme glavnu ulogu u krevetu i dobro poznate stvari više ne pomažu. Postoje senzualni delovi tela koji blagim dodirom mogu probuditi ogromnu želju i strast.

Verovatno ste nekada slučajnim dodirom osetili kako vas prožimaju žmarci čitavim telom, ali niste znali da mogu biti jake erogene zone i da vas odjednom može preplaviti osećaj strasti.

5 erogenih zona koje vam mogu promeniti uživanje tokom seksa:

1. Kosa 

Sigurno već znate da je milovanje po kosi opuštajuće, a kada se kombinuje sa ljubljenjem i maženjem postaje jako senzualno. Ovakav potez će vas naprosto uvući u krevet.

2. Čelo

Glava je prekrivena nervnim završecima koji pojačavaju prijatnost i najnježnijeg dodira. Lagani poljupci u čelo aktiviraće hormone poput dopamina i serotonina koji podstiču opuštanje i dobro raspoloženje.

3. Leđa

Svi vole dobru masažu leđa, ali ona su i senzualna erogena zona. Kod mnogih osoba ona su najosetljiviji deo tela. Slobodno ih malo gricnite, zaspite poljupcima i dodirima za maksimalan užitak tokom seksa.

4. Ključna kost

Nalazi se u blizini vrata, verovatno najpoznatije erogene zone, jako je osetljiva zbog toga što (poput vrata) ima jako tanku kožu. Njeno lagano dodirivanje može biti početak uzbudljivog seksa.

5. Dlanovi

Većina ljudi ima dlanove osetljive na lagani dodir. Prelazite prstima gore-dole preko partnerovih dlanova ili ga zamolite da on isto uradi vama i uživajte u neverovatnom osećaju koji će vas prožeti.

Dnevno