Nedeljni horoskop vam skreće pažnju na probleme koji mogu da vas zadese kako na privatnom, tako i na poslovnom planu

Ovan

Posao: Na poslu će vam biti fino. Bićete zadovoljni pre svega samim sobom, a onda i zadovoljni u samoj komunikaciji sa nadređenima. Ako niste zaposleni vidim da ćete moći nešto da nađete, ali ne vidim da će to bitibaš dobar posao. Nisu u pitanju same finansije zbog kojih ne biste bili zadovoljni, već jednostavno posao kao posao.

Ljubav: U braku ćete i dalje biti skoncentrisani na poboljšanje komunikacije. To će vam ići u pozitivnom smeru i ne bi trebalo da imate problem. Ako niste u emotivnoj vezi, a postoji neko koga ste upoznali na letovanju, to iskoristite. Imaćete ogromnu mogućnost ulaska u finu vezu sa istim.

Zdravlje: Mogući su problemi sa povećanjem krvnog pritiska.

Bik

Posao: Posvećeni ste radnom mestu. Sebe dajete poslu u dovoljnoj meri i samim tim nećete imati problema. Ako ne radite savet je da se aktivirate oko traženja posla. Nemojte ih previše birati, već gledajte da prihvatite ono za šta vam se bude ukazala prilika. Vremenom biste i te kako mogli da budete zadovoljni tim poslom.

Ljubav: U braku će vam tokom ove sedmice harmonija biti jača, nego inače. Neke sitnice koje su bile naglašene kao negativne sada će biti rešene. Ako ste slobodni, moguća je dosta dobra veza sa osobom koju ste upoznali preko prijatelja i koja je rođena u znaku Lava ili Jarca sa podznakom u nekom blagom znaku.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku.

Blizanci

Posao: Na poslu su i dalje mogući problemi. Nešto vam izuzetno smeta i gledajte to da rešite na način da ćetesmirenim tonom reći to šta vam smeta osobi koja vam je nadređena. Ako ne radite, aktivirajte se oko poslova gde se radi u zatvorenom prostoru. Znam da niste tip koga takav vid posla ispunjava, ali pokušajte, jer bi zaista moglo i te kako da vam bude dobro na istom.

Ljubav: U braku i dalje ima ljubomore a to svakako nije dobro. Nešto morate preduzeti kako biste to i rešili. Imaćete mogućnost uspeha, ali je potrebno u pravoj meri da se aktivirate oko svega toga. Ako niste u emotivnoj vezi vidljiva je mogućnost iste sa osobom koja je starija od vas i koga ste nedavno upoznali preko posla.

Zdravlje: Moguće su opekotine.

Rak

Posao: Na poslu će biti malo bolje nego protekle sedmice. Ima tu i dalje nervoze i lošije komunikacije, ali sve u svemu mislim da ćete naći neko rešenje i da ćete to i rešiti. Ako ne radite bilo bi dobro da se aktivirate oko poslova u vezi sa ugostiteljstvom. Imaćete priliku da se zaposlite na nekom takvom mestu pa iskoristite priliku.

Ljubav: Niste u dovoljnoj meri posvećeni partneru. To mnogo više činite ka deci i jeste lepo što volite svoju decu, ali gledajte da ljubav podarite i partneru. Ona mu izuzetno nedostaje od strane vas i neka ova sedmica bude takva da ćete to primeniti. Ako ste slobodni moguća je avantura, ali ne i više od toga.

Zdravlje: Mogući su bolovi u rukama.

Lav

Posao: Poslovno ste jači. Ima više energije u vama, ali i sigurnosti u sebe. To je dobro i vidljivo je da će nadređeni i te kako znati to da primeti, a velika je šansa da ćete za sve to biti nagrađeni na adekvatan način. Ako ne radite možete nešto naći, ali mislim da to neće biti posao koji će vas učiniti srećnom osobom.

Ljubav: U braku je bolje i samim tim trebate gledati i dalje da radite na tom odnosu. Voljeno biće zna često dapokaže ljubomoru, ali je dobra osoba i iskreno mu je stalo do vas. Ako niste u vezi posvetite se osobi koju ste upoznali na nekoj zabavi i koja je kako kaže do pre par dana bila u dužoj vezi.

Zdravlje: Moguća je glavobolja.

Devica

Posao: Zadovoljni ste poslom koji radite. Naravno svima nama neko, ili nešto smeta na poslu, pa i vama, ali sve u svemu nemojte brinuti. Budite posvećeni tom poslu na kome ste i biće to dobro. Ako ne radite mogli biste da pokušate na mestima gde se radi po učinku. U kojoj meri biste bili uspešni, to svakako pre svega zavisi od vašeg truda.

Ljubav: U braku tokom narednih sedam dana možete varirati u samoj komunikaciji ka partneru. Svesni ste svega toga šta voljenom biću smeta od strane vas, ali kao da uživate da ga ponekada čačkate tamo gde ga najviše boli, da tako kažem. Nemojte to činiti, jer ćete ugroziti komunikaciju u zajednici.

Zdravlje: Mogući su bolovi u prstima.

Vaga

Posao: Nadam se da ste izbegli probleme na poslu. Ova sedmica će vam svakako biti znatno lakša. Ako ne radite mogli biste da pokušate na mestima gde se radi sa ljudima tj. na mestima gde biste vi na neki način biti predvodilac određene grupe ljudi. Tu biste vi radili baš onako punog srca.

Ljubav: Malo ste opušteniji i to svakako godi partneru. Nastavite da budete uz njega u svakom smislu te reči i da mu verujete. Ako ste slobodni mogu reći da ćete imati ogromnu mogućnost veze sa osobom koju ćete upoznati na nekoj zabavi, u kafiću, splavu i sl. U pitanju je izuzetno vesela i prijatna osoba.

Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima.

Škorpija

Posao: Na poslu bi ova sedmica i te kako trebalo da vam bude dobra. Vidljiva je ogromna mogućnost napredovanja na istom, ili makar ponuda za tako nešto koja bi se ubrzo i ostvarila. Sve u svemu ne stoje vam problemi, tako da budite vredni. Ako niste zaposleni imaćete mogućnost da rešite to. Moguć je posao na mestu koje na neki način ima veze sa medijima.

Ljubav: Nadam se da ste naučili lekciju u smislu šta je to šta je dobro da činite ka partneru, a šta je loše. Neke stvari treba da promenite kod sebe ako želite da vam bude bolje. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze i to sa osobom koju ste upoznali uz pomoć prijatelja tj. ta osoba je veliki prijatelj vašem prijatelju, ali je suština u tome da ta osoba dugo živi preko i da je sada došao u mesto gde vi živite.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sinusima.

Strelac

Posao: Život nije uvek lak i svako od nas ima neku lošu fazu u istom. Očigledno je da ste razočarani kolektivom na poslu, ali morate biti drugačiji i gledati više sebe. Biće vama bolje, ali nemojte toliko biti tužni. Nemojte uništavati svoju veselu prirodu, već se branite osmehom. Ako ne radite, mislim da ćete imati mogućnost da se zaposlite na mestu u vezi sa komercijalom.

Ljubav: Kod partnera i dalje postoji sumnja oko vernosti sa vaše strane. Potrebno je da se promenite kako bi vam i bilo bolje. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koju ste upoznali preko kolege. Ta osoba vam deluje neozbiljno, ali znajte da je to samo prividna slika o njemu.

Zdravlje: Moguće je otežano hodanje.

Jarac

Posao: Na poslu i dalje raste poštovanje od strane nadređenih ka vama. Samo nastavite hrabro i na dalje. Ako niste u radnom odnosu na žalost ne vidim neko značajno poboljšanje. Možete naći neki vid posla, ali nije to nešto šta jekvalitetno, već bi bilo tako da bi uz pomoć tog posla mogli da zaradite manju svotu novca.

Ljubav: U braku možete imati problema a tiču se odgovornosti. Mrzite kada nešto dogovorite i kada voljeno biće to pogazi. Baš će neka takva situacija biti u ovoj sedmici, pa gledajte da rešite to nekako. Ako ste slobodni moguća je veza sa prijateljem od osobe sa kojom ste pre bili u emotivnoj vezi.

Zdravlje: Moguće je povećanje holesterola.

Vodolija

Posao: Na poslu morate i dalje mnogo da se trudite. Nije vam lako, ali morate preduzeti nešto ako želite da vam bude bolje. Jednu žensku osobu smatrate za velikog prijatelja i kolegu. Nemojte se iznenaditi ako vas ista razočara. Ako niste zaposleni napokon ćete imati mogućnost da nađete fin posao. Iskoristite prvu polovinu sedmice za to.

Ljubav: U braku će vam biti malo bolje. Neće biti odlično, ali će biti bolje. Radite na komunikaciji sa partnerom i provodite što više vremena sa istom rešavajući nastale probleme. Ako ste slobodni moguća je veza, ali pošto je u pitanju osoba koja je zauzeta šanse za ozbiljnu vezu će vam biti jako male.

Zdravlje: Moguće je pojavljivanje čira na želucu.

Ribe

Posao: Na poslu ste zadovoljni. Slobodno vreme koristite da maksimalno odmarate i onda ste spremniji na poslovne izazove. U ovih sedam dana ne bi trebalo da imate probleme. Ako ne radite imaćete mogućnost posla iz oblasti precizne mehanike. Iskoristite priliku za takvim poslom.

Ljubav: U braku i dalje ima ljubomore, ali je ista mnogo slabijeg intenziteta nego što je bila protekle sedmice. Ako ste slobodni vidim jako veliku mogućnost veze i to sa osobom koju ste protekle godine upoznali preko društvenih mreža i sa kojom ste bili neko vreme u vezi. U ovoj sedmici ćete imati veliku mogućnost nastavka svega toga.

Zdravlje: Moguća je manja nervoza.

Kurir