Svoju ljubav nisam izabrala zato što ima novca i što mi može pružiti sve, od sigurnosti do putovanja, već zbog toga što mi se dopala njegova ličnost.

Kada je ljubav u pitanju ništa nije jednostavno. Biti zaljubljen je najlepša stvar koja nam se mogla dogoditi, posebno ako su osećanja obostrana.

Dugo sam skupljala hrabrosti da podelim svoju priču. Imam 23 godine, a muškarac sa kojim sam u vezi ima 57.

To je prilična razlika u godinama, ali on je osoba na koju uvek mogu da se oslonim. Upoznali smo se na jednoj zabavi gde sam radila, a na kojoj je on prisustvovao poslom. Varnice su odmah sevnule među nama, pa smo odlučili da se uz piće bolje upoznamo. I tako je sve krenulo. Još tada sam znala da je on čovek kakvog sam oduvek želela.

Iako sam mlada, imam već iskustva sa muškarcima i dobro znam šta želim. Međutim nikad nisam mislila da ću se upustiti u vezu sa dosta starijim muškarcem. Svoju ljubav nisam izabrala zato što ima novca i što mi može pružiti sve, od sigurnosti do putovanja, već zbog toga što mi se dopala njegova ličnost. Stalno smo u kontaktu i često se viđamo i mogu slobodno da kažem da ga jako volim.

On još uvek živi sa ženom i decom, ali mi je nedavno rekao da je spreman da ih napusti zbog mene. Još uvek nisam sigurna da li sam spremna na taj korak, jer živim sa roditeljima i plašim se kako bi oni mogli da odreaguju na čitavu tu situaciju. Jedina osoba koja zna čitavu priču je moja najbolja prijateljica koja me podržava i smatra da pristanem na taj sledeći korak ako je u pitanju prava ljubav.

Uskoro će me odvesti na jedno dugo putovanje i mislim da će to biti pravi momenat da mu saopštim da li ću se preseliti sa njim. To će biti prava prilika da sredim svoj život i završim fakultet, pa se nadam da će sve dobro funkcionisati.

Verujem da nisam jedina koja se našla u sličnoj situaciji, ali smatram da treba biti hrabar i boriti se za svoju ljubav.

B92