Misionarska poza je definitivno najpopularnija seks poza. Ona nije previše zahtjevna a pruža sjajan osjećaj i muškarcu i ženi.

Međutim, baš zbog toga što je toliko poularna, ova poza često zna da bude veoma dosadna. To je razlog zbog kojeg parovi probaju različite poze, kako bi osvježili i uljepšali akciju u krevetu.

Međutim, ne morate da tražite novine, dovoljno je da promijenite par stvari kako bi vaša misionarska poza pružila sasvim drugačije iskustvo.

Krugovi – Potrudite se da svojim kukovima pravite kružne pokrete kako bi bolje stimulisali vas i vašeg pantnera i kako bi napravili bolji užitak. Na ovaj način, penetracija i seksualni užitak biće mnogo prijatniji i bolji.

Trljanje – Trudite se da napravite oštar ugao kada je riječ o penetraciji. Ako se penis bude trljao i zidove vagine i klitoris, na taj način će užitak biti mnogo bolji.

Ubadanje – Tokom penetracije, muškarci bi trebalo da s vremena na vreme penis potpuno izvade, pa ga zatim ponovo vrate. Ovo će pružiti mnogu bolju stimulaciju polnih organa, a samim tim i bolji seksualni užitak.

Udar vepra – Nismo sigurni zašto se ova tehnika ovako zove, ali pružiće vam sjajno iskustvo. Dok vršite penetraciju, trudite se da se pomjerate u lijevu i desnu stranu i da vršite pritisak na zidove vagine.