Dvije reprezentativne selekcije Republike Srpske predtakmičara (“U-13“) i pionira („U-15“) okupile su se danas uoči puta u Češku Republiku i nastupa na jakom memorijalnom turniru „Jozef Kubin“ u Jablonecu.

Reprezentativna ekspedicija Republike Srpske koja će na put ka Češkoj krenuti u petak u ranim jutarnjim časovima do polaska biće smještenja u hotelu „Bosna“ u Banjaluci. Prvi treninzi su večeras odrađeni na stadionu Naprijeda u Obilićevu, a sutra u jutarnjim časovima obje selekcije će na istom mjestu odraditi nove treninge. Pred polazak za Jablonec godište 2004. će trenirati na Gradskom stadionu od 17 časova, a reprezentacija sastavljena od dječaka rođenih 2002. godine od 18 časova igraće prijateljsku utakmicu sa Borcem, ekipom sastavljenom od dječaka rođenih 2001. godine.

Na spisku „U-13“ reprezentacije su: Pavle Glišić, Sergej Bjelica, Spasoje Bradarić, Lazar Vrekić, Milan Radović, Viktor Grbić, Andrej Cvjetinović, Danilo Moconja, Hamza Hadžiabdić, Đorđe Vujadinović, Vukašin Daničić, Nemanja Kostić, Srđan Beuk, Aleksandar Kahvić, Luka Radović i Davor Rakić.

Na spisku „U-15“ reprezentacije su: Nikola Ćetković, Borislav Đogić, Viktor Paležnica, Vuk Vujmilović, Marko Kujundžić, Stefan Stojičić, Mihajlo Živković, Aleksa Kovačević, Kristijan Radinović, Nemanja Jović, Aleksa Vidović, Sreten Milošević, Predrag Tripunović, Strahinja Manojlović, Nemanja Cvijetić, Jovan Nikić, Srđan Rakić i Saša Grbić.

Veljko Cvjetinović je selektor reprezentacije „U-13“ Republike Srpske, pomaže mu Oleg Ćurić, a u stručnom štabu je još fizioterapeut Dragana Sokunić. Denis Malešević je selektor reprezentacije „U-15“, pomoćnik mu je Saša Keranović, a fizioterapeut Dalibor Vujić.

Na put Češke kreće i doktor Predrag Kragulj, kao i sekretar stručnog štaba Dejan Todorić, koordinator svih omladinskih selekcija Branimir Tulić, dok je vođa puta Mile Mandić iz Kozarske Dubice, predsjednik Područnog FS Prijedor.

prijedor24h