Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povrijeđeni su kada ih je udario grom dok su vodili ljubav na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Ljubavnici su stradali ispod žalosne vrbe u ponedjeljak uveče kada je veliko nevrijeme zahvatilo Beograd. Ekipa Hitne pomoći odvezla ih je sa opekotinama potpuno gole u bolnicu. Poslije ukazane pomoći, Bojan je pušten kuci, dok je Mirjana zadržana na liječenju.

Dežurni ljekar potvrdio je da je Mirjana smještena na intenzivnu njegu, ali da joj zivot nije ugrožen.

“Pacijentkinja je svjesna, može da jede i komunicira sa osobljem. Povrede koje je zadobila su teške, ali očekujemo da će se brzo oporaviti. Posjete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji moći će slobodno da je obilaze”, potvrdio je dežurni ljekar bolnice.

Ipak, da ovdje ne bude kraj, neposredno poslije prijema povrijeđenih ljubavnika, u bolnici se dogodio skandal.

“Mlađi gospodin je došao u bolnicu i raspitivao se za zdravstveno stanje povrijeđene Mirjane M. Osoblje bolnice mu je saopštilo na kojem je odeljenju i potom ga zamolilo da preuzme njenu garderobu. Međutim, među ženskim stvarima koje je preuzeo bili su i muški odjevni predmeti. Kada su mu objasnili da stvari pripadaju njenom mužu, on je zaprepašćeno rekao: ‘Pa, ja sam njen muz!’ Tada su morali da mu saopšte da je Mirjana povrijeđena u trenutku dok je u prirodi vodila ljubav sa kolegom sa posla”, navodi sagovornik.

Prema tvrdnjama dobro obavještenog izvora, muškarac je zadobio lakše povrede:

“Žena je obnažena ležala na travi, dok je muškarac u trenutku udara groma bio na koljenima. Ispostavilo se da je elektricitet samo prošao kroz njegovo tijelo, a potom udario u njegovu nagu koleginicu. Muškarac je imao više sreće i zadobio je samo lakše povrede, dok je njegova partnerka izvukla deblji kraj”.

SrbijaDanas