Povećanje grudi, izmena njihovog izgleda, seksi brusevi, takmičenja za mis mokre majice – čini se da su devojke podjednako opčinjene ovim masnim tkivom kao i muškarci, a jedan je odlučio da vam saopšti vekovima čuvanu tajnu i napokon vam otkrije šta jači pol misli o vašim “nesavršenim grudima”.

One su prvi i najiskreniji prijatelj svakog muškarca. Jedno od prvih životnih iskustava svakog muškaraca jesu grudi. Kada udahnemo prvi dašak vazduha, prva sledeća stvar koja nam prolazi kroz glavu je – gde su te grudi?!

Ali, šta muškarci misle o onim grudima koje nisu “savršene”?

1. Drugačije su od grudi drugih devojaka

tip grudi

Grudi su uvek pune iznenađenja i vrlo dobro znamo da ne postoji isti par na svetu – i to je sasvim super! Grudi su za nas poput kinder jajeta, nikada ne znamo kakvo nas iznenađenje čeka.

2. Jedna je malo veća od druge

grudi

Ženske grudi su za muškarce uvek, ali uvek, savršene. Svaki muškarac koji je imao priliku da se sretne sa njima to će vam reći, i govore vam stalno – poverujte im.

3. Nisu mu dovoljno dobre

grudi1

Iako vole da stalno raspravljaju o njima, dele ih po beskonačnim kategorijama, grudi su uvek bile i biće simbol onog najboljeg na svetu. Dovoljno je samo da muškarac položi glavu na njih i sve u životu dobija smisao.

4. Stalno razmišlja o drugim grudima jer su vaše nesavršene

grudi2

Ako pitate muškarca da li je ikada naleteo na grudi koje mu se nisu svidele, njegov odogovor će biti “ne”. Omiljeni par grudi za svakog muškaraca jeste onaj u koji upravo gleda.

5. Ne sviđa mu se njihova veličina

grudi-brus

Ako želite da saznate da li više voli velike ili male, njemu će biti svejedno, sve dok su na devojci koju voli. Podjednako će biti uzbuđeni i velikim i malim, sve dok zna da su samo rezervisane samo za njega.

Dakle, eto odgovora na pitanje koji tip grudi muškarci ne podnose – NIJEDAN!

24sata