Zaokružite svoj ljetni stil šarenim komadima!

Komadi s printom su trend već nekoliko sezona. Modni dizajneri su se za sezonu proljeće/ljeto 2016. odlučili za egzotične boje i za animal print, prenosi Menshealth.rs.

Šortsevi

Šortsevi s printom vam pružaju priliku da budete stilizovani bez previše truda.

Najbolji izbor su krojeni šortsevi srednje dužine do koljena s prugama ili mikroprintom, koji su jednostavniji za kombinovanje s ostalim komadima.

S druge strane, ukoliko se odlučite za šorts sa upečatljivijim grafičkim ili floralnim motivima, uparite ga s neutralnom kubanskom košuljom ili bijelom majicom i jednobojnim patikama.

Što se tiče šortseva za kupanje, osmjelite se i investirajte u kupaći kostim s egzotičnim printom.

Košulje

Ključ u nošenju komada s printom jeste da ostatak odjevne kombinacije bude što je jednostavniji.

Košulje sa upečatljivim printovima kombinujte sa svijetlim džinsom ili pantalonama u umjerenim nijansama.

Trend nošenja odjela sa upečatljivim printom nije uvijek dobar izbor za svakodevnu kombinciju, što je još jedan razlog da izaberete jedan komad s printom i iskombinujete ga s neutralnim komadima.

Bomber jakna

Tradicionalna bomber jakna s floralnim printom, kockicama ili grafičkim detaljima je komad koji vam je neophodan za hladnije ljetne noći, a koji će vam pružiti dozu originalnosti.

Bomber jaknu s floralnim printom iskombinujte sa selvedge džinsom i klasičnim patikama.

Blejzer

Već smo napomenuli da nošenje printa od glave do pete nije dobitna kombinacija, osim ukoliko niste poznata ličnost pa želite da eksperimentišete sa svojim izdanjima na crvenom tepihu.

Umjesto toga, odlučite se za skroman print, koji ćete lako moći da iskombinujete sa ostatkom garderobe.

Aksesoari

Aksesoari nam pružaju mogućnost da budemo slobodniji i da eksperimentišemo. Ako je vaš stil jednostavan, osvježite ga nekim aksesoarom upečatljivog printa ili bojom.

Ešarpe, džepne maramice, čarape i obuća su odjevni komadi koji vam daju mogućnost da budete kreativni i da eksperimentišete..