Zvezde određuju snage i slabosti svakog znaka, a one opasno mogu da utiču na njegov seksualni život – i godine u kojima će izgubiti nevinost.

Ovan

19

Ovnovi nemaju strpljenja i žele sve odmah i sad, pa će samim tim gledati da što pre izgube nevinost i vide o čemu se tu zaista radi i da li je taj seks zaista toliko neverovatan ili samo precenjen.

Bik

25

Ovaj znak poznat je po svojoj tvrdoglavosti pa će ga ona koštati seksa. Na svu sreću, ovaj znak je više nego dobar u krevetu pa će vrlo brzo nadoknaditi propušteno.

Blizanci

17

Blizanci su poznati perverznjaci horoskopa i gospodari nevaljalih seksi poruka. S obzirom na to da žive u trenutku kada telefoni dominiraju našim životima, zahvaljujući svojoj veštini sa rečima svoj prvi seks imaće znatno ranije od drugih znakova.

Rak

21

Rakovi umeju da budu previše opsesivni i zarobljeni u prošlosti, pogotovo kada su bivše u pitanju. Ako dožive neuspeh u prvoj tinejdžerskoj ljubavi, trebaće im vremena da se oporave i odluče da krenu dalje.

Lav

20

Lavovi obožavaju kada ih neko obasipa pažnjom, a da li postoji bolje mesto za to od kreveta? Daće sve od sebe kako bi svoju ljubav odvukli u krevet ne bi li joj pružili privilegiju da uživa u svoj njihovoj slavi.

Devica

Nikad

Device bije loš glas da su preterano pedantne, zahtevne i da sve mora da bude isplanirano. Malo je onih koji mogu da ispune sve te standarde. Jadne Device.

Vaga

30

Ovaj znak ulaže svu svoju energiju i pažnju u vezu, ali od svog emotivnog gušenja on će vrlo često bežati glavom bez obzira – i pre nego što uopšte dođe do seksa.

Škorpija

18

Škorpija bez problema može da odvoji emotivnu od svoje seksualne strane, pa tako neće čekati pravu ljubav, već će samo pronaći nekoga s kim to može da uradi.

Strelac

26

Strelčevi imaju strah od vezivanja, kako emotivnog, tako i fizičkog, pa će im biti potrebno malo više vremena da izađu na kraj sa svojim osećanjima. Na svu sreću, ovaj znak nema nikakav problem da izdrži mesecima bez seksa – na svu sreću.

Jarac

70

Jarčevi imaju veoma visoke kriterijume u krevetu a kako lista zahteva raste, tako broj zainteresovanih opada.

Vodolija

31

Vodolije jednostavno nisu svesne svojih ljubavničkih kvaliteta pa će im biti potrebno dosta vremena da otkriju taj deo svoje ličnosti.

Ribe

29

Ribe su romantične duše koje dosta vremena provode u svetu fantazija. Da se češće spušta na zemlju, verovatno bi ova brojka bila znatno niža.

24sata