Najnoviji nastavak crtanog filma “Ledeno doba” u prijedorskom kinu “Kozara”, u proteklih sedam dana, pogledalo je gotovo 800 gledalaca, što je rekordna posjeta u ovoj godini.Zbog velikog interesovanja publike, kako djece, tako i odraslih, ovaj film biće prikazivan i narednih sedam dana, najavljeno je iz “Centra za prikazivanje filmova” Prijedor.

“Sve više roditelja organizuje rođendanske proslave kod nas, pa tako i uz `Ledeno doba`. Slavljenik časti goste gledanjem crtanog filma, a u ugostiteljskom objektu pored bioskopske sale bude priređeno rođendansko slavlje”, kaže direktor ove javne ustanove Safira Karahodžić.

Peti nastavak iz planetarno popularnog serijala “Ledeno doba” nosi naziv “Veliki udar”.

Vjeverica u potrazi za odbjeglim žirom ovoga puta biva katapultirana u svemir, u kojem niz kosmičkih događaja prijeti uništenju svijeta.

Kako bi se spasili od katastrofe, poznati junaci Manfred, Sid i Dijego moraju da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i putovanja u egzotične zemlje, u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Crtani film “Ledeno doba – Veliki udar” rađen je u 3D tehnologiji.

Projekcije su organizovane svake večeri do 27. jula, u 19.00 časova.

Osim crtanog filma, na repertoaru prijedorske “Kozare” u narednih sedam dana, od 21.00 čas, nalazi se i film “Zvjezdane staze – Izvan granica” koji večeras ima svjetsku premijeru.

SRNA