Sve što je potrebno za eksperimentisanje u seksu je prava poza – a mi smo vam spremili četiri

Ako su vam dosadile klasična mesta i poze, a volite da eksperimentišete u seksu, pravo je vreme da se prepustite čarima seksa u kadi. Iako se ovaj metod čini veoma neprijatnim i komplikovanim, uz male trikove on može biti savršen, mokar i divlji, piše Cosmopolitan.rs.

Sve što je potrebno je prava poza – a mi smo vam spremili četiri!

Poza: Podignuta noga

Naslonite se prema zidu tuša, a vaš muškarac neka stane ispred vas. Onda obmotajte jednu nogu oko njegovog struka. Možete mu predložiti da rukama pridrži zadnji deo vašeg kolena kako bi vam ova poza bila udobnija.

U ovom položaju ne može ništa poći po zlu jer ćete imati podršku sa dve strane – zid i njegove jake ruke. Ova poza je i veoma intimna jer sve vreme možete da se gledate licem u lice što će dodatno podgrejati akciju.

Poza: Stojeći dogi stajl

Postavite dlanove na zid kupatila i nagnite se pod uglom od 45 stepeni dok su vam noge blago savijene u kolenima. U ovom položaju muškarac će imati savršen pogled ali i pristup od pozadi.

Ova poza se sa razlogom smatra najboljom za seks u kupatilu. Ona pruža veliku sigurnost jer se nalazite između zida i vašeg muškaraca što će vam pružiti čvrst oslonac, a on će sve vreme uživati u pogledu na vaše mokro telo.

Poza: Sedeći položaj

Neka vaš muškarac sedne na deo kade i ispruži noge, a onda ga vi opkoračite. Postoji mnogo načina na koje možete biti “gore” a vi odaberite onaj koji vas se najviše sviđa. Poza kada je “žena odozgo” na muškarcu omogućava ženamakontrolisanje brzine i tempa pokreta.

Bonus: Mlaz vode koji ovlaš udara o leđa će vas dodatno zagrejati.

Poza: Mogla bih da se depiliram, ali zašto ne bismo umesto toga imali seks?

Postavite nogu na ivicu kade kao kada biste krenuli da se brijete. Umesto toga neka vam muškarac priđe od pozadi ili od napred, u zavisnosti od toga šta više volite.

Ova poza jeste najrizičnija, ali je zaista odlična. Ako je budete praktikovale, obratite pažnju na mokre noge kako se ne biste okliznule na ivicu kade. Savetujemo vam da ih pre akcije dobro osušite.

Stil