Psiholog Martin Laring je napravio nesvakidašnju tipologiju žena vodeći se formulom: Reci mi šta piješ, reći ću ti kakva si.

Reci mi šta piješ, reći ću ti kakva si – “formula” je koja, po nekima, otkriva karakter devojaka. Vodeći se ovim razmišljanjem, psiholog Martin Laring je napravio nesvakidašnju tipologiju žena.

* Pripadnice lepšeg pola koje preferiraju vino su fine, smerne i odmerene. I u društvu i kada su same, ponašaju se kao dame, ne vole lascivne komentare i proste priče.

* Pivo ide uz zabavne, opuštene, samosvesne devojke. One u svakoj situaciji tačno znaju šta žele i nije im važno šta će drugi o njima misliti.

* Skupi kokteli su izbor onih koje žele da budu viđene i dobro kotirane među muškim svetom. Ne važe za preterano inteligentne, a još manje zanimljive, jer uglavnom ne umeju da se opuste, pretvarajući se da su džet-set.

* Vodka, rakija, džin i ostala žestoka pića piju žene sa stavom. One su snažne, jake i uvek spremne da pomognu.

* Žene koje uvek biraju bezalkoholna pića su nesigurne, plašljive, pa iz straha da se to ne vidi i da u društvu ne ispadnu manje pametne, naručuju sokiće koji ne mogu da ih “omame”.

Devojke koje piju samo vodu čvrsto stoje na obe noge, ne zanose se, ne pretvaraju, ne eksperimentišu.

Dnevno