Da li ste znali da svoja seksualna interesovanja možete da prepoznate i u horoskopskom znaku? Pročitajte da li više uživate u seksi igračkama, seksu na poslu ili možda seksu na plaži.

Ovan
Kao što i dolikuje prvom horoskopskom znaku, ovnovi zadovoljstvo pronalaze u iskustvu koje podrazumeva visok adrenalin. Oni vole prirodni miris tela, ali i kada krevet udara o pod ili zid. Ljubitelji su jutarnjeg seksa, povlačenja za kosu, ali i borbu i rvanje u krevetu.

Bik
Za osobe u ovom znaku karakteristično je da uživaju u svim velikim i lepim stvarima koje su vezane za seks i hranu, dugo i strastveno ljubljenje. Modrice na vratu od ljubljenja su poseban fetiš bikova. Naravno, u svakoj priči o bikovima neizostavna je čokolada.

Blizanci
Najzauzetiji znak horoskopa poznat je po tome da brzo uočava privlačnu osobu i sve završava brzo i žestoko. Posebno uživaju u oralnom seksu, karminu, golicanju, brzinskom seksu, seksi igračkama kao i duhovitosti.

Rak
Od raka se može očekivati sve samo ukoliko se on oseti istinski voljenim. Muški rakovi vole grudi, a i muškarci i žene u ovom znaku vole dodirivanje stomaka, kao i uzimanje drugih uloga puput pilota i stjuardesa, medicinskih sestara jer im to daje osećaj opuštenosti kao da su daleko od kuće.

Lav
Svečana ceremonija i malo egzibicionizma su ono zbog čega je lav kralj životinja. Dugačka kosa, ujedanje, grebanje, flertovanje, seks na plaži, hvalisanje i striptiz neizostavni su kod svakog Lava.

Devica
U antičko doba Device su nazivali znakom ropstva. U moderno doba, vezivanje i ropstvo jedan su od seksualnih fetiša ovog znaka. Device posebno uživaju ulogama doktor i medicinska sestra, stavljanju maski, vezivanju i prokvokativnom vešu.

Vaga
Rođeni u ovom znaku naročito vole zadnjicu, zato je i seksualni fetiš ovog znaka udaranje po zadnjici i igranje sa zadnjicom. Ustvari sve što je vezano za ovaj atribut. Takođe, sve što ima veze sa preuzimanjem uloga i striptizom blisko je vagama.

Škorpija
Karateristika škorpija je da se ne plaše mraka ili uživanja u svojim zadovoljstvima. Najveći fetiši škorpija jesu vezivanje, seks u vodi i oko vode, seks na javnom mestu, vezivanje očiju. Škorpiju najviše oduševljava misterioznost.

Strelac
Strelcima je avantura drugo ime, zbog toga ne očekuju ništa manje ni kada su fetiši u pitanju. Oni veoma uživaju u seksu na javnom mestu, ali nije im ništa manje zanimljiv uobičajeni seks ukoliko on uključuje seksualne igre. Tada im nije bitna ni provokativna garderoba, i zadovoljiće se i džinsom i košuljom.

Jarac
Zamislite planinske vrhove po kojima se jarčevi penju i tako ćete najlakše shvatiti njihove fetiše. Ukoliko nema visokih štikli, starijeg muškarca ili žene, prirodnih tipova, seksa u sali za sastanke, onda će to biti seks na najvišem planinskom vrhu – što više to bolje.

Vodolija
Kao znak dolazećeg perioda, fetiši koji krase vodoliju su svi oni koji se čine futurističkim i progresivnim. Oni tako vole seks preko interneta ili mobilnog telefona, grupni seks, igračke za seks, lošeg momka ili devojku kao i berobrazan razgovor.

Ribe
Ribe imaju neke od najčudnih fetiša – stopala, lizanje prstiju, cipele. Njima su uglavnom zaštitni znak stopala. Fotografije i voajerizam su takođe neki od fetiša ovog znaka.