Miloš Golubović (25) ubijen je prošle noći kuhinjskim nožem nedaleko od svoje kuće na lebanskom putu, odnosno, u blizni igrališta Fudbalkog kluba „Sloga“.

Njega je pravo u srce ubo Stevan Stošić zvani Pop (21) posle kraće rasprave. Prema navodima lekara, na Miloševom telu bila su dva uboda nožem.

 – Jedan je bio pored srca, drugi pravo u srce. Pretpostavljam da je izdahnuo na licu mesta – kaže Milan Stojković, načelnik Službe urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu, gde je prebačeno telo nesrećnog mladića.
ubica leskovac
                                                                                  Ubica
Miloševi prijatleji, koji su se danas okupili u jednom leskovačkom kafiću kažu da je mladić stradao zato što je bio bučan.

– Vraćao se s prijateljem iz grada i malo su glasnije razgovarali dok su prolazili pored kuće ubice. Ovaj je počeo da ih psuje sa terase, oni su stupili s njim u raspravu. Pop je istrčao iz kuće u isekao ga – pričaju Miloševi prijatelji.

Ubica je ostavio žrtvu na asfaltu i pobegao. Policija ga je pronašla danas oko 13 časova u jednom selu u opštini Bojnik i uhapsila ga.

Blic