Većina muškaraca voli da se obuče u jednu boju od glave do pete i tako izbjegne mogućnost pogreške ili da uštedi na vremenu prilikom kombinovanja različitih boja. Pri tome, uglavnom se biraju neke zagasitije, tamnije boje, ali mislimo da je vrijeme da se malo odvažite i navučete na sebe svjetlije i vedrije boje.

Danas vam predstavljamo jednu od najvećih “muka” savremenog muškarca. Odjevna kombinacija koja često može da vas dovede do dileme jeste kako se obući u skroz bijeli autfit, a uz to izgledati trendi, moderno i savršeno stilizovano?

Isuviše se naviklo na to da muška odjela budu crna, teget, a nešto ređe i u nekoj bež ili braon nijansi. Vrijeme je da se isprobate u jednoj odvažnijoj i kombinaciji koja će vam donjeti malo više zadataka, ali kada ih rješite budite sigurni da ćete izgledati muževno i veoma privlačno.

Bijelo odjelo nije izbor svakog muškarca, ali bi mogao da postane vaš. Zašto da ne, čak i ukoliko se spremate za neko vjenčanje ili proslavu, zasijajte u pravom svjetlu.

Zajedno sa bijelom košuljom, čijih nekoliko početnih dugmića je otkopčano, recimo tri-četiri, a koja je uvučena u pantalone, napravićete savršenu kombinaciju.

Jedino vam je ostalo da pripazite na obuću, a mokasine ili espadrile u istoj boji će biti savršen pratilac. Ako pak želite nešto ležerniji izgled, obujte patike.

Ako ste krenuli negdje u šetnju ili na popodnevnu kaficu, a volite da budete primjećeni i pozitivno iskomentarisani, onda imamo pravi prijedlog za vas.

Ova ležerna kombinacija učiniće da se osjećate svježe i čisto, što će se sigurno primjetiti. Bijele, uske pantalone, popularno nazvane slim fit, obucite sa takođe bijelom, dužom majicom.

Sve “začinite” raskopčanom košuljom kratkih rukava, nekim dubokim bijelim patikama i spremni ste za pokret. Ako volite detalje, uvijek možete uzeti i neku sportsku kapu, budući da je vrijeme ovih dana napolju prilično lijepo, pa će vas kačket zaštiti i od Sunca.

Šortsevi u ovim danima mogu dobro poslužiti. Ako idete u dnevnu šetnju jedan bijeli šorts možete ukombinovati uz majicu ili neku laganu košulju, ali ako se ipak radi o izlasku u kasno podne ili povečerje, onda bi bilo dobro da sa sobom ponesete i nešto toplije.

Tanji, zatvoreni džemperi sa okruglinom oko vrata, savršeno pristaju uz šortseve i neke patike. Bićete slobodni da se krećete i osjetite duh ljeta koje nam se bliži, ali vam neće biti hladno.

Bijeli džemper možete iskoristiti u dosta prilika i kombinacija. Osim sa šortsevima, savršeno idu i uz bijele pantalone od nekog tanjeg, lakog materijala.

Malo podvrnete nogavice, tek toliko da vam članci budu goli, patike ili espadrile na noge i izgledaćete kao da ste se baš potrudili oko svog izgleda, a u stvari izgubili ste svega nekoliko minuta potrebnih za oblačenje.

Uvijek uz neke ovakve kombinacije možete dodati i aksesoar u vidu bijelih, sportskih satova, nekih ogrlica sa privjescima poput metalne pločice. ili neke zanimljive narukvice. Sve je do vas i vaše mašte. Jedina stvar na koju morate budno paziti jeste da se ne isprljate ili ubrljate dok sjedite u bašti restorana ili šetate kroz park sa djevojkom, sve ostalo ste doveli do savršenstva.

NN