Na repertoaru kina “Kozara” od 24. do 30. marta nalaze se filmovi: Braća po babine linijeBetmen protiv Supermena: Zora pravednika 3D

 

Braća po babine linije

Film – Braća po babine linije

Termin – od 24.03. do 30.03. u 18.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 90 minuta

Žanr – Komedija

Glavne uloge –  Milorad Mandić, Radoš Bajić, Ljiljana Stjepanović

Režija – Radoš Bajić

 

Čuvenim Petlovčanima Radašinu i Milašinu, koje na početku filma zatičemo u “normalnom agregatnom stanju svađe bez ikakvog razloga”, jednog dana stiže identično pismo. Vođeni snom o ljepšem životu, shodno instrukcijama koje su dobili u pismu, kreću iz Petlovca na put. Samo oni znaju kuda. Umjesto da stignu do Beograda, gdje ih čeka daleki rođak iz Australije, Radašin će zalutati s tajanstvenom plavušom u gorostasnim planinama u kojima riču medvjedi. Milašin će, umjesto da se prije Radašina domogne “blaga”, zaglaviti u selu Vranovo, na planini Sokolovica, s koje puca vidik na zonu bezbjednosti, gdje albanski dronovi svakodnevno izviđaju ono malo Srba koji su tu ostali. Tako njihovo putešestvije ka boljem sutra postaje put do beskraja.

Batman vs Superman

Film – Betmen protiv Supermena: Zora pravednika 3D

Termin – od 24.03. do 30.03. u 20.00

Cijena ulaznice – 4 KM

Trajanje – 151 minut

Originalni naziv filma – Batman vs Superman: Dawn of Justice 3D

Žanr – Akcija, SF

Glavne uloge –  Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams

Režija – Zack Snyder

 

Reditelj Zack Snyder nam donosi priču o dva superheroja koji će morati da odmjere snage kako bi spasili čovječanstvo. Supermena će po drugi put igrati Henry Cavill, a Batmana po prvi put Ben Affleck. RedIteljsku palicu preuzeo je Zack Snyder, a u filmu ćemo gledati i Amy Adamas kao Lois Lane, Jasona Momoa kao Aquamana, Gal Gadot kao WonderWoman i Jesseja Eisenberga kao Lexa Luthora.

prijedor24h