Osnovna škola “Branko Ćopić” organizovala je manifestaciju “Stotinu dana đaka prvaka” na kojoj su 124 prvačića ove škole pokazala šta su naučila u proteklom periodu.
Direktor škole Sanja Munjiza rekla je da je stotinu dana boravka đaka u školi idealna prilika da se priredbom pred roditeljima i učiteljima predstavi dosadašnji rad sa prvačićima.

predstaba skole b.c.Gromoglasan aplauz publike u prepunoj sali prijedorskog pozorišta sinoć je potvrdio da su prvačići savladali sve ono što se od njih očekuje u ovom periodu.

“Ovo je jedinstvena manifestacija na ovim prostorima i očekujemo da program `Stotinu dana đaka prvaka` postane tradicija i prepoznatljivo obilježje naše škole”, rekla je Munjiza.

Ona je dodala da je škola zadovoljna radom prvačića, ali i nastavnog osoblja koji ulaže maksimalan trud da djeci prenesu prva znanja.

Učitelj razredne nastave Senka Spasojević, koja vodi područno odjeljenje škole u Gomjenici, kaže da je u cjelovečernjem programu bilo pjesme, igre, recitovanja stihova i glume, te da su prvačići imali šta da pokažu pred publikom.

Osnovnu školu “Branko Ćopić” ove godine pohađa ukupno 961 učenik

SRNA