Djevojke su za Thrillist otkrile kakvo muvanje u kafiću im se dopada.

NE ZURITE

“Nemojte da zurite u nju preko cele prostorije. Mali pogledi i osmehivanje je mnogo bolje. Zurenje je jednostavno neprijatno i čudno.”

KONTAKT OČIMA JE VEOMA BITAN

“Dostignite uzbuđenje samo održavanjem kontakta očima”

PLATITE JOJ PIĆE, ALI NA PRAVI NAČIN

“Nemojte da mi šaljete svetlo pivo, pogotovo ako ne pijem svetlo pivo. Pitajte konobara šta devojka koja vam se sviđa pije i to joj pošaljite. Kada ste u nedoumici, čaša nekog gaziranog pića ili penušavog vina nikad ne može da škodi.”

KUPITE I NJENOM DRUŠTVU

“Budite fini prema mojim drugaricama. Ukoliko su odmah podmah pored mene i njih ponudite piće. Bezveze je ako to ne uradite.”

NE OČEKUJTE NIŠTA U ZAMENU ZA PIĆE

“Sačekajte odgovor. Muškarci misle da ako kupe devojci piće mogu da ćaskaju s njom i čak je uznemiravaju. Uvek mislite o čašćenju pićem kao o nesebičnom gestu. Ono ne zaslužuje ništa više od Hvala ako prihvati.”

PITAJTE KONOBARA DA VAS UPOZNA

“Ne možete da znate da li ona ima loš dan, želi da bude sama ili ima super dan i otvorena je za novo poznastvo. Konobar u 99 procenata to sigurno zna. Uz to, vi ste na potpuno nepoznatom terenu, dok je konobar već popričao sa tom osobom.”

BUDITE OPREZNI S KOMPLIMENTIMA

“Iskreno, površni komplimenti su sjajan način da mi potpuno spuste raspoloženje i da učine da mi bude neprijatno. U tom slučaju neću poverovati ničemu što kažete i pobeći ću odmah.”

SAMO BUDITE NORMALNI

“Recite Ćao, predstavite se i započnite normalnu komunikaciju. Neverovatno je koliko normalno ponašanje može daleko da vas odvede.”

ZAPAMTITE DA NIJE VELIKA STVAR

“Osećam da je pravi pristup ključna stvar. Ta osoba kojoj ste prišli je samo još jedno ljudsko biće. I ukoliko ne želi da priča s vama, pronaći ćete nekog drugog ko hoće. Oni nisu loši ako jednostavno nisu zainteresovani za konverzaciju sa vama.”

“NE” ZNAČI “NE”

“Prihvatite Ne kao odgovor.”

NE TRUDITE SE PREVIŠE DA BUDETE ZABAVNI

“Stvari koje nisu zabavne uključuju i komentare o kafiću, usluzi u kafiću, politici, religiji, mom telu ili mojim drugaricama. Nažalost, ne postoji sigurna karta za drugi dejt, ali samopouzdanje, ali nepreopterećenost sobom je solidan pristup, koji može da bude dovoljno šarmantan.”

BUDITE LJUBAZNI PREMA KONOBARU

“Najgore je kad muškarac priđe, naruči piće, a potom viče i ućutkuje konobara. Strpljenje i ljubaznost mogu da zavedu, pa poštujte konobara.”

menshealth.rs