Svi se mnogo više plaše prošlosti, onoga što su uradili, nego onoga što će tek biti

Svaki znak se plaši svog prethodnika, jer mu na neki način diše iza leđa, ima ga na oku. To u stvari ukazuje jednu na ljudsku osobinu – svi se mnogo više plaše prošlosti, onoga što su uradili, nego onoga što će tek biti.

Možda čudno zvuči da se Lav plaši Raka, ali je tako. Pa da krenemo redom.

Pripadnici znaka Ovna su racionalni, realni, uvek imaju neku svoju matematiku, neuništivo izgledaju, ali se plašeznaka Ribe, plaše se njihove intuicije, njihovog sveta koji nema pravila i granica, mogu svakom prići iza leđa, a da ih niko ne primeti.

Znak Bika se plaši znaka Ovna, zbog njegove probojnosti, eksplozivnosti, Bik se još i ne pomakne, a Ovan moze da završi posao i odnese plen ispred nosa.

Znak Blizanca se plaši Bika, zbog toga što Bik može da sačeka čitavu večnost i pokrene se u pravom trenutku, dok oni izgube svu snagu zbog nedostatka strpljenja i loše organizacije.

Pripadnici znaka Raka se plaše Blizanaca, zbog njihovog brzog učenja, sakupljanja informacija, razumnog zaključivanja, Rakovi ne mogu da odvoje raciju od emocija.

Pripadnici znaka Lava se plaše Rakovskih emocija, jer koliko god da je Rak slabiji od Lava, emocijama može da ugrozi ego svakog Lava, i da pokaže da Lav samo umišlja da je on centar sveta, centar sveta su emocije.

Znak Device se plaši Lava zbog njegove diplomatije, glume, i nije mu jasno kako Lav zna da živi u raskoši, a da ne bude opterećen parama, kao Device.

Znak Vage se plaši Devicine logike, tačnosti, preciznosti. Devica kada nešto isplanira to je taćno u konac, a dok Vaga izvaga, Devica je u dalekoj prednosti.

Znak Škorpije se plaši Vaginog šarma, intelekta, diplomatije. Dok Škorpija reši da se otvori, Vaga je već zavela sve oko sebe.

Znak Strelca se plaši mističnog sveta Škorpije, jer Strelčevi su deca, ne vole ono što je tamno i prožeto misterijom.

Znak Jarca se plaši Strelčevog optimizma, sreće koja ih prati, i nikada se sa njima ne bi upuštali u koštac.

Znak Vodolije se plaši vremena, jer stalno trči ispred vremena, a nije spreman da se izbori sa onim što je nekada bilo. Gospodar Karme i prošlosti je znak Jarac.

Znak Ribe se plaši Vodolijske nepredvidljivosti, načina razmisljanja, i zna da ako iznervira Vodoliju, Vodolija će joj uništiti koncept za par sekundi, gde se više ne moze sastaviti.

Stil