Ko su te vanremenski zavodljive dame koje ostavljaju muškarce bez daha bilo svojom pojavom, bilo intelektom ili svojim umećima? Otkrijte da li ste možda baš vi jedna od njih.

RAK

Definicija savršene žene za svakog muškarca, ona za koju se u današnje vreme kaže ”majka, žena, kraljica”. Dovoljno suptilna i zavodljiva za svog muškarca kada to treba da bude i njegov najveći oslonac kada mu je to neophodno. Preokrenuće vam čitav svet a da toga niste ni svesni, u stanju je da od najvećeg klošara napravi par ekselans muškarca. Njena nežna priroda u kombinaciji sa neverovatnom količinom šarma koji poseduje čini je neodoljivom i primer je drugim ženama kako prava dama treba da izgleda i da se ponaša. Unosi vedrinu u svačiji život, ali ume da bude i izuzetno melanholična i tada deluje izuzetno ranjivo pa nema tog muškarca u kojem ne može da probudi zaštitnički gen. Kada voli, ona je potpuno predana svojoj vezi, uopšte se ne stidi da pokaže svoje emocije i u stanju je da razmazi voljenog muškarca a da pritom ostane njegov najverniji prijatelj. Ponekad ume da pretera sa svojom brižnošću što ume da guši drugu stranu ali on joj to neće uzeti za zlo ako je iole svestan da ga ona voli iskreno i bez ostatka. Voljenom muškarcu njeno telo je poput droge, jer ona je istovremeno nežna i jaka, stidljiva i neukrotiva, pokorna i potpuno nepredvidljiva.

Neverovatno je verna i odana, u stanju je da se sa celim svetom posvađa ako neko pokuša da naudi njenoj ljubavi i preljuba je za nju nepoznanica. Međutim, kao što ume mnogo da da tako očekuje da joj istom merom bude uzvraćeno, jer nesvesno zahteva da joj se iznova i iznova dokazuje ljubav. Zbog svoje suptilne prirode ju je lako povrediti a u slučaju da je slažete ili prevarite znajte da ste tada završili sa njom za čitav život. Ona ne oprašta niti zaboravlja. Ako ste se ogrešili o nju, možete da je molite na kolenima ali ništa neće vredeti. Ostaće vam samo gorak ukus u ustima što ste zbog trenutka slabosti ili nesmotrenosti iz ruku ispustili ženu koja je zaista za sva vremena.

ŠKORPIJA

Ona je fatalna već na prvi pogled. Možda nije rasna lepotica ali ima ono nešto zbog čega se muškarci okreću za njom. Prepoznaćete je po prodornom pogledu i kada je vidite pomislićete da lepše oči u životu niste videli. Pogled kojim joj polazi za rukom da iz vas izvuče svaku tajnu a da se ni ne trudi da je sazna niti je posebno zanima. Pred njom i najveće muškarčine postaju zbunjeni dečaci koji ne znaju šta treba tačno da rade kako bi joj privukli pažnju. A ona samo merka i koliko god se pravi nezainteresovanom sve beleži u svoj tefter u glavi – svaki pokret, mig, čak i intonaciju kojom ste joj se obratili. Škorpija je zavodnica velikog kalibra, ali prilično proračunata pa koliko god joj se svideli ona to neće otvoreno pokazati. Ona ima plan i strpljivo plete mrežu oko vas dok gorite od želje da se nađete u njenom naručju.

Kada do toga konačno dođe, ostaviće vas bez daha jer je prava umetnica kada je reč o vođenju ljubavi. Ona od seksa napravi gotovo spiritualno iskustvo koristeći sve svoje adute kako bi ljubavna igra što duže trajala. Ako od vas traži da joj postanete seksulani rob, vi bespogovorno pristajete jer joj polazi za rukom da kod vas probudi mazohističku crtu za koju niste ni znali da postoji. Izuzetno strastvena i odana, ali na najmanju naznaku prevare ili izdaje pretvara se u najkrvoločniju osvetnicu. Ako utvrdi da su njene sumnje tačne, proklinjaćete dan kada ste se rodili, jer postaje prava otrovnica. Koliko god vas kinjila zbog toga što ste joj pričinili nepravdu i koliko god sipala otrov po vama, istovremeno time i samu sebe truje. Međutim, kolike god velike vam muke zadavala, taman otišla zauvek iz vašeg života sve žene u budućnosti ćete porediti sa njom.

VODOLIJA

Njeno glavno osvajačko oružje je intelekt. Daleko od toga da je neprivlačna ali često ne polaže dovoljno na svoj izgled jer joj to nije najbitnije ni kod drugih ljudi pa ni kod nje same. Sa njom možete da uživate u višesatnim razgovorima, dobro je informisana jer ima gomilu interesovanja a fasciniraće vas pomalo neobičnim životnim stavovima jer je prilično slobodoumna. Veoma dobro zna kako da se muškarac u njenom prisustvu oseti bitnim čineći mu sitne pažnje. Međutim, ona je predusretljiva prema svima tako da to ne mora ništa da znači. S druge strane, ona svoje emocije ne servira na tacni sve i da gori od želje za vama, ima tu suzdržanu i hladnu masku jer je prilično nepoverljiva pa se plaši da bi mogla da bude povređena. Ako bi se žene mogle porediti sa jelima recimo da je Vodolija u moru boranija, graška i kupusa egzotično jelo koje pleni svojim sastojcima, mirisom i izgledom ali ume da bude teška za stomak.

Zato što neretko ume da bude komplikovana, da misli da zna šta hoće a u stvari nema pojma iako vam to nikada neće priznati. Čas se ponaša ko odrasla žena, čas ko najgore derle i kada vas tako dovede do ludila ne znate da li biste je pre udavili ili je grlili i ljubili do kraja vremena. Ume da vam da 120 posto sebe a već za nekoliko dana može da pored vas prođe ko pored turskog groblja. Njena glavna erogena zona je mozak, ako umete da je mentalno pokrenete biće veoma inovativna i nepredvidiva u pozitivnom smislu. Sa njom život može da vam bude pesma ali i potpuni čemer, sve zavisi kako se prema njoj postavite. Ako smatra da ste je izneverili u bilo kom smislu, počeće da vas ignoriše i pokušaće da izbegne bilo kakav vid komunikacije i može tako da gura do kraja svog života. Koliko god da ste ljuti na nju, posle nekog vremena shvatićete da je ona ipak bila nešto posebno pa ćete je pamtiti dokle god ste živi.

B92