Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Poslovi u domenu bankarstva postaju za vas izazovni i vi ćete verovatno želeti da se sretnete sa nekim ko ima mogućnost da vam nađe odgovarajuće radno mesto. Verujete da je moguće da se dogovorite sa jednim Lavom ili nekom Vodolijom oko nekog novog projekta koji bi mogao da bude za vas veoma značajan.

Bik

Naporan dan ako po svaku cenu želite da urdite nešto što prevazilazi vaše fizičke i finansijske sposobosti. Ako se bavite egzaktnim poslom, ili ako je potrebno znanje iz egzaktnih nauka, možete biti veoma uspešni. Trudite se da budete od praktične koristi onima koji na vas računaju. U okviru porodice ste veoma darežljivi i spremni da uradite ono što se od vas očekuje.

Blizanci

Najverovatnije obnavljate saradnju sa jednim Strelcem. Verujete da će vas prihvatiti neko s kim ste nekada radili i ako ste možda svojevremeno imali probleme u radu sa nekim vodenim znakom, pokušajte da sredite odnose bez mnogo nervoze. Dobro se slažete sa onima koji su ambiciozni i imaju mnogo novih ideja i očekujete od njih da će vas podržati. Prilično ste nervozni jer imate utisak da ste u nekoj vrsti neizvesnoti.

Rak

Ako planirate privatan posao za koji vam je potrebna podrška članova porodice ali i kredit, bićete verovatno u stanju da donesete odluku ne razmišljajući mnogo o posledicama i svim preprekama sa kojima biste mogli biti suočeni, naročito ako ne budete dovoljno strpljivi. Ne dozvoljavate nikom da vas na bilo koji način omete u onome što ste planirali i po cenu da zbog toga dođete u konflikt sa onima koji su stariji od vas.

Lav

Očekujete poziv od jednog Jarca, Riba ili Raka koji rade u privatnoj firmi. Dan je povoljan za one koji su skloni da uđu u posao za koji nemaju nikakvu garanciju ali ipak ne žele da propuste dobre šanse za zaradu. Dan je posebno povoljan za osobe koje se bave biznisom i koji su posvećeni karijeri. Ne ulazite u raspravu sa vazdušnim ili vatrenim znacima koji vas uvek nadmudre.

Devica

Dan je pozitivan ma čime da se bavite. Imate veliku potrebu za isticanjem i to ne krijete. Maštate o nekom velikom poslu ili projektu koji će vas proslaviti. Pazite da ne napravite pogrešnu procenu posla kojim se dugo već bavite jer ste pomalo nemarni ili nedovoljno tolerantni prema neistomišljenicima. Trudite se da nekom dokažete da ste u pravu.

Vaga

Iako ostavljate utisak samokritične osobe u stvari ne prihvatate tuđe savete. Niste spremni da budete realni u sagledavanju problema zbog čega ćete možda propustiti šansu da vodite razgovore o nečemu što bi na duži rok moglo biti u vašu korist. Nekome je veoma bitno da se sa vama sretne i predloži vam neki oblik zajedničke saradnje, moguće da je u pitanju jedan Lav ili neki Ovan.

Škorpija

Dobijate ponudu od Vage a intimno priželjkujete da to bude od jende Device, Jarca ili Bika. Pazite samo da brzopleto ne donesete odluku o nečemu veoma važnom. Dobićete ponudu da idete zajedno na put sa nekim ko vam je drag ili ćete imati kontakt sa strancima sa mogućnošću nastavka saradnje. Pokušavate da nađete način da sredite pitanje nekih dugova ili nekih neplaćenih računa, moguće da imaju veze sa nekim sudskim sporom.

Strelac

Previše se nervirate što niste uspeli u nečemu što ste zamislili da se povoljno završi po vas. Ipak, trebalo bi da budete realni da ne očekujete od sebe nemoguće. Imate jaku konkureniciju. Osećate se dobro u društvu Ovna ili Vodolje koji podstiču vaše ambicije.

Jarac

Mogući su iznenadni dobici preko osoba sa kojima ste nekada dobro sarađivali ili preko poslova koje ste sklopili sa osobom koja radi u privatnoj firmi. Ako dobijete ponudu od atraktivnog muškarca, ma kog pola da ste u vezi sa novim poslom, ma kog pola da ste, prihvatite ga. Verujete u naklonoste jednog Bika ili Vage. Verujete da možete da se finansijski stabilizujete posebno u radu sa jednim Bikom ili Rakom. Moguća je ponuda od nekog ko je već razradio posao.

Vodolija

Dobro se slažete sa vatrenim znacima posebno sa Ovnom jer sa vama žele da se upuste u smeo poduhvat. Inostranstvo i saradnja sa iskusnim kolegama su pravi izvor prihoda za vas. Možete očekivati više ponuda istovremeno od osoba sa kojima imate dobro iskustvo u radu. Oslonite se na Bika i Vodoliju. Ne ulazite u nepotrebne rasprave sa jednim Jarcem ili Škorpijom.

Ribe

Sve što biste želeli da uradite sada moglo bi doneti nekih manjih problema, posebno u saradnji sa Vagama. Imate priliku za uspeh u privatnom projektu ali vam je potrebna dobra ekipa saradnika posebno ako planirate rad sa strancima. Veoma ste darežljivi i spremni da odvojite poveći novac za kupovinu neke luksuzne stvari koju odavno želite sebi da priuštite.

24sata