Gospodo, danas je vaš dan!

Međunarodni dan muškaraca obeležava se širom sveta 19. novembra, a cilj je da se u fokus stavi zdravlje pripadnika “jačeg pola,” da se promoviše rodna ravnopravnost, ali i da se istaknu pozitivni muški uzori.

Iako se ovaj dan obeležava u više od 60 zemalja širom sveta, to u Srbiji nije zaživelo, mada vas to ne sprečava da proslavite ovaj dan, svoja dostignuća, svoju ulogu u porodici, društvu.

S ozbirom na to da muškarci pripadnicama “lepšeg” pola za Dan žena kupuju poklone, damama predlažemo nekoliko načina da danas iznenade svoje muškarce i ulepšaju im dan.

Odvedite svog partnera u bioskop da pogledate njegov omiljeni film – i ne, nemojte da kukate kako ne želite da gledate “Terminatora” 156. put. Danas je njihov dan, udovoljite im.

Spremite mu omiljeno jelo, izdvojite vreme da vas dvoje večerate nasamo, i podsetite ga zašto ga toliko volite. Dakle, Dan muškaraca je idealna prilika da svom partneru ulepšate dan tako što ćete mu reći koje njegove osobine vas “obaraju s nogu.”

Kad smo već kod toga… Oborite ga s nogu tako što ćete obući lep, seksi donji veš. To zapravo nije pravi poklon jer veš nećete dati njemu, ali nešto nam govori da se vaš partner sigurno neće buniti.

Ako mu svakodnevno “zvocate” jer nije oprao sudove ili nešto nije vratio na svoje mesto, barem danas se suzdržite od toga. 🙂 Takođe, sasvim sigurno će vam biti zahvalan ako ne počnete da čistite prašinu sa TV-a baš dok on gleda utakmicu, i ako ne pogledate preteći čim mu zazvoni telefon – nije svaki poziv i ženski glas – ona koja je sumnjiva!

Dame, ako baš niste sigurne kako biste mogli da mu ulepšate dan, pitajte ga.

Mondo